13.3.2009

Tuttua kauraaOli puhetta tuossa Hehkuvaisen tykönä, että kissoille voi kasvattaa syötäväksi kauraa. Porukoitten luona on niitä kasvamassa, tässä Kusti-kissan viljelmä. Latvoja on näykitty. Kasvatettu samoista kauroista mitä siskon hevoset syö, on ainakin terveellisempi ja turvallisempi kuin äitin ruukkukukat.

Edit 14.3.2009 // Hups, kävi ilmi, että tämä olikin ohraa ja kasvatettu sellaisista kaupasta ostettavista ohransiemenistä, joita myydään samantapaisessa pienessä paperipussissa kuin rairuohonsiemeniäkin. En ole niin maajussi, että tunnistaisin noita korsia silmämääräisesti. Mutta kuitenkin, aion laittaa omille kissoilleni kasvamaan kauraa ja varmaan myös tuota ohraa.

5 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Täällä on ilme vaihtunut keväisen vihreäksi, kaunista :).

Laitoin rairuohot kasvamaan toissapäivänä. Näyttää jo pieniä itämisen merkkejä ^_^.

Johanna kirjoitti...

Hmm.. Voisi laittaa rairuohoja täälläkin... Olikohan meillä viimevuonna? Mietin vaan notta tykkäiskö pojat.... Hmm.. Hitsi kun on huono muisti :D

Saoka kirjoitti...

Hehkuvainen, tuli vihreyden tarve!

Johanna, kokeile ainakin kasvattaa jotain pojille. Tuskin nuo tuoreesta kasvisravinnosta kamalasti pahastuu. Niillä voisi olla hauskaa möyriä jossain rairuohoviidakossa. Minusta se olisi ainakin hauskaa, jos olisin rotta tai joku muu pikku kömmiäinen!

Villasukka kirjoitti...

Mulla pojilla kasvaa koko ajan luontaiskaupan vehnänorasta (sellainen 1kg pussi ei paljoa maksanut ja kestää kauan). Tykkäävät kovasti, mutta tykkäävät silti ihan liikaa myös mamin viherkasveista ;)

Saoka kirjoitti...

Villasukka, minun on pakko pitää kaikki kukat amppeleissa, kun muuten nuo tyypit käy kyllä niissä porsastelemassa. Keljun näköistä, kun sellaisen tötterölehtimallisen rahapuun lehdissä on kissan hampaanjälkiä, kun ei niitä lehtiä oikein voi kokonaan poiskaan ottaa sentyyppisestä kasvista.