2.3.2009

Mä haluun naimisiin

Ensin pahoitteluni siitä, että tämä postaus ei koske ihan tuota otsikkoa sillä tavalla, kuin mitä ekana tulisi mieleen :-)

Tiedätte tuon Maija Vilkkumaan kappaleen? Vähintään kertosäkeen sanat oppii ulkoa, vaikka ei erikseen opettelisikaan. Ääneni ei ole vielä ihan palautunut räkiksen jäljiltä, mutta perjantaina oli jo vähän pakko laulaa Tartu mikkiin -ohjelman mukana (äiti katsoi ja minä katsoin kaverina) ja nyt tuossa keittiössä yksin puuhaillessani tuli tuo kappale radiosta. Laulaa piti. Kuulostin jopa ihan uskottavalle Maijalle ainakin näin omasta mielestäni! *räkäistä naurua hyvin monimerkityksellisesti*Maija oli minusta joskus aiemmin paljon parempi kuin nykyään, harmi. Takavuosina elelin muutamia vuosia olosuhteissa, joissa minua kiellettiin laulamasta ja yleensäkin laulamiseen suhtauduttiin hyvin nurjasti. Siitä kun pääsin, niin otin vahingon takaisin ja lauloin yksin rantasaunassa montakin kertaa putkeen mm. Ingalsin Lauraa. Se on The Killersin Somebody Told Me:n ohessa yksi niistä SingStar-kappaleista, jotka sujuvat parhaiten, kun on tullut harjoiteltua :-)

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Hei, tulin mainostamaan, että meillä on Joensuussa askartelutapaaminen. Siispä näin "lähellä" kun olet niin ajattelin vinkata sinullekin =)

Anonyymi kirjoitti...

http://askartelutapaaminen.blogspot.com/
Tuolta siis löytyy lisätietoa :)