10.3.2009

Reissukuvia

Kuvia Helsinginmatkaltamme tuolla Picasa-kansioissa! Yllättäen taas Korkeasaaresta on eniten kuvia :-)

Helsinki 4.-5.3.2009 - Kiasma


Helsinki 4.-5.3.2009 - Korkeasaari Zoo


Helsinki 4.-5.3.2009 - Tamminiemi


Helsinki 4.-5.3.2009 - Tekniikan museo


Helsinki 4.-5.3.2009 - Gardenia

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Mielenkiintoista!! Kiasmaan pitäisi mennä joskus käymään, nuo aasialaishenkiset jutut on hienoja!

Oo, korkeasaari! <3 Ja sie näit ahman ja ilveksen!! OO! Ja vilahti siellä jonkun sortin huuhkajaakin, eikös? :D Pikkupandat on suloisia, tosiaan! Ja tiikerikin siellä oli!!! Ui ui! <3 Ja komea leijona!

Oo, Tamminiemi! Ihanan retro paikka!! Pihtää mennä joskus. Ihana pallotuoli ja kaikkea.. Ja voe elämät, mikä se siellä telkkarin päällä nökötti??!!! Kiitos kuvasta!!!!! <3 (tää jölli sen heti just :D)

Ja tekniikan museossa, onko se kakluuni siinä alussa? Eniveis, makea.

Ja Gardenia!! Kuva 32!!! <3
(ette sitten saanu Korkeasaaren kuumuudesta tarpeeksi kun piti mennä toiseen kuumaan paikkaan? :D)

Saoka kirjoitti...

Kävin ekan kerran Kiasmassa viime elokuussa, siellä oli silloin näyttelyssä kaikkea tosi omituista, ilmeisesti otsikolla En ihan ymmärrä. Se oli hyvin vaikuttavaa! Sen jälkeen käytiin Ateneumissa katsomassa jotain Pekka Halosen tauluja, joissa kaikissa on suunnilleen lumisia mäntyjä tai karvalakkipäisiä ukkoja. Ei tuntunut missään! En arvannut ollenkaan, että pidän nykytaiteesta :-) Tuosta Ola Kolehmaisesta tuli välittömästi suosikkivalokuvaajani, vaikken sellaisiakaan ole ennen harrastanut. Kannattaa käydä Kiasmassa, siellä oppii itsestäänkin ihan ihme asioita.

Jos olisi riittävän noheva, voisi ilveksiä nähdä meidän porukoitten pihallakin. Isä ja sisko ovat vilaukselta kissapetoa nähneetkin, kun ovat paljon ulkona. Jälkiä näkyy pihapiirissä ainakin. Jossain vaiheessa oli iso misu käynyt raapaisemassa yhden hevosen persuksia ja ilmeisesti myös ottanut turpiinsa Teppo-kissalta. Ihan parempi nähdä moisia ihan eläintarhassa vaan...

Tamminiemessä oli tosi paljon erilaisia eläinaiheisia taide- ja koriste-esineitä. Ovat Kekkoset ymmärtäneet elukoiden päälle!

Noista tekniikan museon jutuista en oikein tiedä, Mies kuvasi siellä. Tosi paljon kaikkea erilaista ja mielenkiintoista, kannattaa käydä jos on tuollapäin liikkeellä.

Gardeniassa oli kyllä tosi kuuma myös. Minä jätin takin naulakkoon, mutta Mies meni takkeineen siellä löylyissä, kun sillä oli ennen sinne menoa kylmä. Pääsi ainakin lämpenemään siellä. Kamerasta meni tuolla, kuten Korkeasaaren sisätiloissakin, linssi ja näyttö huuruun. Onneksi kuvankäsittelyohjelmalla sai kuvia sitten paranneltua. Esimerkiksi niistä Korkeasaaren kääpiömangustikuvista ei olisi sellaisenaan saanut paljon mitään selvää, mutta kummasti niitä sai kirkastettua.